diumenge, 24 de juny del 2007

És l'hora dels adéus

Adéu al passat (Madama Butterfly)

En Pinkerton acomiadant-se del niu d'amor que va compartir amb la Butterfly.

'Leb wohl, leb wohl auf Wiedersehen" (La Flauta Màgica)

Un adéu que inicia el camí de la vida, la sabiesa i l'alegria. Per la S*******, que el diumenge va tornar a néixer :)


Adéu i bona nit (Final de la Walkíria)
Comiat del déu/pare Wotan (Hans Hotter) a la seva filla Brunhilde. Per la seva voluntat, la valquíria estarà dormida fins que un heroi travessi el foc màgic que la rodeja i la desperti. Llavors, deixarà de ser inmortal i estimarà com una dona.


Tres adéus (In the Mood for Love)
Un adéu de comprar, un adéu que no es veu i un adéu contingut. Un amor que han d'amagar a tothom, inclosos ells mateixos



Adéu ensucrat (Old Lang Syne)

Ho sento Na. No he pogut evitar-ho :)



Adéu.

6 comentaris:

Anonymous ha dit...

Ostres Quim...podries haver seguit l'estructura de In the mood per aquesta entrada...què és aquest final a l'americana...vols que se m'indigesti tot?
molt bé eh per això...tu has currat...Has vist Chungking express!
Molt bones vacances i no et perdonaré mai que em deixis els diumenges a les 8h del matí sense dominical...ara hauré d'escoltar els rotllos de la gent...ala!escolta molta música i no et deixis fer cap massatge turc
Na

Anonymous ha dit...

ostris quina falta volia dir t'ho has currat perdona Nur...

nur ha dit...

Ja ho saps, jo que desbarro per tot arreu, resulta que no tenia res a dir: no era un bloc del meu nivell de coneixements i per dir bajanades... ja hi ha altres espais. Tot i això, he seguit fidelment els diumenges (o els dissabtes en algun lloc a l'avançada) els teus posts.

Efectivament, el millor que es pot fer diumenge no és estar enganxat/ada a l'ordinador, sinó sortir i prendre la fresca (encara que sigui l'aire condicionat d'un cinema). De tota manera, hi ha més dies que llonganisses i quan un desapareix... és més complicat tornar a agafar l'activitat (i l'audiència que tant t'importa). Però és la teva decisió i caldrà respectar-la.

Et trobarem a faltar, diumenjador de macarrons :P (ah, no, que això és els dissabtes).

Petonets i bon viatge al Marroc!

nur ha dit...

Na: a mi em demanes perdó per les errades de picatge? Ui, no, jo només recrimino les faltes per fer la punyeta a segons qui, però a tu no et conec i no m'atreveixo a molestar-te: fes-ne tantes com vulguis i quan vulguis :)

quim ha dit...

Na:

Si vols canvio de lloc el video del Cliff Richard per mantenir una estructura soportable. No, no he vist Chungking express, però aquest nom té la seva gràcia. Espero que les històries (o rotllos) que t'expliquin siguin prou interessants com perquè aviat em perdonis per no tenir el dominical. I procuraré no anar a cap bany turc, tot i que amb un guia que té un tic nerviós 15 dies 24 hores necessitaré urgentment sessions exfoliants i relaxants.

nur:

Sé i saps que no dius mai cap bajanada. De totes maneres, t'agraeixo la teva fidelitat. I bé, no desapareixeré del tot. Espero que em veieu ben cremat pel sol del desert i que escolteu les anècdotes que aniré recollint durant tot el viatge, a través de les meves super-xules sunglasses.

Anonymous ha dit...

Ohhhhhhhhhhh...... I els que no anem de vacances, què farem?????
Bones vacances, bon viatge i sort en tot!!!

Un petó ben fort,

carme