diumenge, 28 de febrer del 2010

Cognoms singulars

Una  aplicació possible del Facebook podria ser la de descobrir quanta gent té un cognom il·lustre. Per exemple, jo sempre he pensat que de Mozart només n'hi ha hagut un, perquè encara no he vist per la tele ningú que es digui Mozart, ni he llegit res de ningú que tingui aquest cognom. Però potser n'hi ha la tira de gent, gent que a més es diu Amadeus, o Wolfgang. Jo no he fet la prova, perquè m'agrada més la pregunta que tenir la resposta. Si voleu, podríeu mirar quanta gent es diu Van Gogh (jo no ho faré)



El Xavi Dotras Trio tocant fragments de peces del seu disc, Vincent, dedicat a Van Gogh.

6 comentaris:

helenna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
helenna ha dit...

Com la majoria dels mortals jo també he buscat gent amb el meu cognom al facebook, i tot i no ser gens il.lustre he trobat Abras arreu del món, des de l'Argentina fins a Israel.
El Doltres molt bo. Escoltar-lo m'ha recordat que tinc un cd a casa que no és meu....

helenna ha dit...

Ai, és Dotras, no Doltres, sorry!

Anònim ha dit...

Diria que per Internet hi ha un programa que t'ajuda a veure quanta gent té el mateix cognom que tu. Algú el recorda?

Ferran Porta ha dit...

Fas malament de donar-me tals idees, Quim. Em visualitzo a mi mateix, posseït, buscant fills putatius d'il·lustres pel Facebook, el LinkedIn, el Twitter, el Blogger, ... Ahrgg!

quim ha dit...

Helenna: mirant el facebook tens sorpreses, com aquella que tinc un clònic que canta boleros. :)

Albert: benvingut al Diumenja'm. No recordo haver vist un programa d'aquests. Suposo que amb el facebook ho pots fer. El que em fascina és aquell webservice que et diu el dia que moriràs.

Ferran: si vas així acabaràs com un company de feina que assegurava que plovia al Tibidabo (mirant per la finestra, vam veure que només estava núvol) perquè algú ho havia escrit en el Twitter.