dissabte, 19 de gener del 2008

Mossegar-se la llengua i morir-se de gust

Resulta que tinc la llengua extremadament ampla. La meva dentista m'ho va dir ahir: és la llengua més ampla que he vist en tots els anys que porto de dentista. A causa de la seva amplitud he tingut molta feina per fer el que havia de fer. El tema de l'amplada de la meva llengua, que hauria pogut ser un avantatge per a la dentista en una altra circumstància, va resultar ser tot un problema. Ella estava tan pendent del meu apèndix, per la nosa que li feia, que no se'n recordava que jo portava més de mitja hora amb la boca oberta i que les mandíbules em feien un mal horrorós.

També va ser per culpa de la meva llengua ampla que em vaig fer una mossegada brutal que quasi me'n porto un tros. Ni me'n vaig adonar perquè la tenia adormida, però la dentista em va advertir que quan es despertés ja em podia preparar, que em faria molt de mal. Després de veure l'esboranc amb un mirall, ja em vaig imaginar que acabat l'efecte de l'anestèsia el dolor seria considerable. I no mengis res, si us plau t'ho demano, fins que no la tinguis desperta del tot. Pensa que si menges ara un crostó de pa, per exemple, creuries que t'estàs menjant el crustó i en realitat t'estaries empassant la teva llengua a trossos. Em va venir a la memòria l'escena bèstia del Expreso de Medianoche del petó lingual (no us amoïneu que no la posaré aquí). Efectivament, al cap d'unes hores, el dolor va anar venint, i des de llavors em costa menjar. Em sembla que encara en tinc per uns dies perquè mentre dormo, els queixals pressionen la part de la mossegada degut a la inflor.

Quines coses tan estúpides i bèsties passen a vegades. Tan estúpides com la mort del tenor Fritz Wunderlich que va morir perquè portava les sabates descordades i va caure per les escales fracturant-se el crani. I si no, el Cavaradossi de Tosca, ja em direu quina manera més tonta de morir. O bé aneu al Darwin Awards, una pàgina que dóna premis a les morts i desastres de tota mena on l'absurd i la fatalitat es troben de manera infeliç. Trobareu casos, com el d'aquell que va voler estimular-se sexualment amb la cinta d'una cadena de montatge, que no tenen desperdici.

Calia parlar de la meva llengua i de la fatalitat absurda per a proposar-vos aquesta meravellosa interpretació de l'ària de Tamino de la Flauta Màgica del Fritz Wunderlich?




I per què no allò del 'cuando tu boca me toca, me pone, me provoca, me muerde y me destroza, toda siempre es poca...'?



Crec que si hagués tingut el privilegi d'haver compost aquesta cançó, pensaria que ja em puc morir (de gust)
 

12 comentaris:

Anonymous ha dit...

això sembla una peli de sang i fetge avui...només em faltava el Rumbau...
brrr...
Anna

Anonymous ha dit...

Si ya lo digo yo que prefiero parir q ir al dentista ...
Pero bueno si la morena nos lleva al infierno(yo prefiero a un moreno,conste en acta)...noy nada como el pecado!!,sean 7,8,9 ..o 10 por aquello q sarna con gusto no pica...

Cuida esa lengua ;)

Tonets

Betty

Anonymous ha dit...

Pd: Quien sabe,cualquier día suena la flauta ...magica, por supuesto :P

nur ha dit...

Gràcies pels dos vídeos (el del Bosé també) en aquest matí de diumenge.

Què t'han fet a la boca, nen? La llengua massa ampla, adormida? Potser no està bé entrar en detalls en obert, però Déu n'hi do què et devien fer.

No havia sentit mai que el fet que la llengua se t'adormís per culpa de l'anestèsia pugués provocar aquestes conseqüències.

En fi, cuida't, que el mal de queixals és horrorós!

quim ha dit...

Anna: sí que ho sembla de sang i fetge. Una mica gore ha quedat tot plegat.

Betty: doncs la dentista no és morena però des de la visita a la ídem estic passant un p*** infierno.

Nur: tot ha vingut quan, per comprovar si l'empast estava ben polit, la dentista em va dir que mossegués fort una placa. Com que l'arrel de la llengua la tinc molt ampla, nyaca! I després, ves a una farmàcia a donar 8 euros per un potingo... grrr

Anonymous ha dit...

La pots tenir molt grossa i destrossada(la llengua), però mira que barrejar el Fritz Wunderlich amb el Bosé!
Per cert, no et posessis pas "reflex" al tall de la llengua. Ja t'he explicat l'acudit del reflex? Si és que no, recorda-m'ho la propera vegada que ens veiem.
Escolta Anna, què vol dir això de "només en faltava en Rumbau?
Josep

quim ha dit...

Josep, m'agrada molt la cançó del Bosé i trobo que el seu color és un bon contrapunt al color del video del Wunderlich. Per cert, no sé l'acudit del "reflex", però em fa l'efecte que ja m'imagino per on deu anar. De tota manera, quan ens trobem me l'expliques. :D

Ah, i el comentari de l'Anna crec que es deu a que el dissabte a la nit tenies penjat al teu bloc la mort del Boris Gudonov. Per això devia dir que amb la sang i fetge del meu post, només faltava veure un que la palma.

Una abraçada

Ferran ha dit...

Un altre descobriment "made in Quim" que m'ha encantat, aquest pobre Wunderlich. Quina mort més trista, per cert.

Bona setmana a tots!

Ferran ha dit...

I, per cert, en Bosé també m'encanta... però a aquest ja el coneixia :-)

Anonymous ha dit...

És impossible! No entendré mai dels mais com et pot agradar aquesta mena de cosa que és el Bosé. Això és pornografia musical! o és que jo pertanyo a una altra galàxia o no hi entren els "amantes bandidos" al menys quan "canten" (que de tot se'n diu cantar).
Josep

Anonymous ha dit...

si, si anava per aquí això de només em faltava el Rumbau...no tenia molt bona nit...però com a mínim vaig disfrutar llegint i escoltant els vostres posts...
un petó,
Anna

Anonymous ha dit...

M'han dit a Bayreuth que no hi deixen entrar els fans del Bosé
Josep