diumenge, 22 d’abril del 2007

Venezia segons Xavi Dotras

Un minutet de com el pianista i compositor de jazz Xavi Dotras va veure Venezia l'any 2002.

http://www.xavierdotras.com/fotos/xdtrio-venecia.mp3

Vés a saber què li va passar a la v/bella ciutat per fer-ne una peça musical. Des que ell i jo vam deixar de fer campanes a les classes de filosofia quan anàvem a l'institut- i ell portava un barret de capità de vaixell-, només ens veiem als seus concerts, o per cap d'any a l'envelat de Canet. De totes maneres, això està bé perquè ara em fa gràcia recordar amb ell batalletes de quan estudiàvem COU i érem COU-boys, drets a la barra amb una birra com fèiem abans. Tots dos pensàvem l'un de l'altre que teníem un camí marcat. De fet, en aquella època tothom sabia que en Xavi seria un important pianista i compositor, la qual cosa s'ha confirmat amb la nominació del seu CD Nit als "Premios de la Música" que atorga 'la Academia de la Música' mitjançant l'S.G.A.E. Per això, per a mi estava tan clar que no li calia saber d'integrals, de sinus ni de cosinus com a ell li devia semblar que no em calia fer salt de longitud o córrer els 100 metres tanques per anar fent el meu camí.

El dimecres passat va actuar al Jamboree, presentant el seu Nit. No sé, el CD em recorda quan, de nit, jo tornava a casa a peu des de Canet per la platja. Si no coneixeu en Xavi i us interessa escoltar-lo, aneu a la seva pàgina web . També hi podeu trobar una relació de llocs on actuarà en els pròxims mesos.

Salut, Xavi i gaudiu-ne (he utilitzat el pronom feble correctament?)

4 comentaris:

Anonymous ha dit...

ostres!
qué bonic!
Na

Xavi Dotras ha dit...

Ostres Quim!!! Aquesta no me l'esperava. Moltes gràcies pels elogis!!! Si, de fet tens raó: les absències a les classes de filosofia van ser fructíferes i les integrals no m'han servit de res. Espero que disfrutis amb la meva música i gràcies per fer-la coneixer als teus amics!!!

Xavier Dotras ha dit...

Novament sóc jo. He estat visitant el teu bloc. T'asseguro que ho faré més sovint, els diumenges a la tara potser......
Fins la propera birra..
Xavi

quim ha dit...

Ei Xavi!!! Quina sorpresa que hagis passat per aquí. Ja m'imagino qui deu haver sigut l'ocellet que t'ha dit lo del meu bloc :)

Espero continuar gaudint de la teva música tant en directe com en la tranquil·litat 'del hogar' i m'alegra que vagis passant per aquí. Segur que el públic del diumenja'm està molt interessats en la teva obra.

Una abraçada