diumenge, 1 d’abril del 2007

Núvols

Per saber quin temps farà demà, no vull veure les fotos de núvols que els domingueros han fet avui





No vull tampoc perdre'm l'espectacle del cel perquè estic obsessionat en què veig un OVNI.




Ni ara em ve de gust mirar núvols dins d'un cotxe. I menys si em pregunten abans 'quant de temps fa que no mires el cel?' Com si la meva metgessa de capçalera em preguntés quant de temps fa que no tinc relacions astrals.




Per a celebrar aquesta setmana tan bonica, vull mirar núvols blancs penjats d'alguna branca; potser al monestir de Wudan, en un salt comfiat i feliç- sense esclafar-me contra el terra, és clar- com el del final de la pel·lícula Tigre i Drac, al so del violoncel del Yo-Yo Ma.


6 comentaris:

Anonymous ha dit...

Avui on time eh!!! hahahahaha

Sempre tan deliciós, quim....

+ felicitats i petons

Frida

Anonymous ha dit...

Super d'acord amb la Frida...quin post més bonic i dolç. Ara ja em trobo molt millor, molt lleugera, gràcies
Anna

quim ha dit...

Frida i Anna,

Quan vaig mirar la pel·lícula 'Tigre i Drac' ni se'm passava pel cap que escriuria un bloc. Quan vaig veure el seu final, però, em vaig quedar amb la recança de no poder-lo veure una i una altra vegada, compartint la seva bellesa amb més persones. Igual em va passar quan vaig veure l'arenga de l'Enric V del Kenneth Branagh.

Vaig començar aquest bloc per tenir al meu abast i reproduir una i altra vegada coses que m'emocionen i m'han emocionat. O sigui, que vaig començar escrivint per a mi mateix. Però el realment gratificant és arribar en aquest punt en què escric per poder compartir aquestes coses que em toquen la fibra amb vosaltres. Ara només falta que m'ajudeu a demanar a TV3 que no ens obliguin a mirar fotos de domingueros abans de que ens diguin d'una vegada quin temps farà :)

Moltes gràcies pels vostres comentaris. M'alegren el diumenge i l'inici de setmana.

Un petó

nur ha dit...

Ahir, que vaig exercir de dominguera, càmera de fotos en mà va fer un dia plujós a Roses, Cadaqués i Peratallada (i no del monestir de Wu-dan, quina llàstima!), entre d'altres, però no us amoineu... no se m'acudiria mai enviar les fotos a TV3 ni cansar-vos amb unes imatges que a mi, vés per on, em fascinen.

Bona setmana :)

quim ha dit...

nur: fora del context del temps de tv3 les fotografies no tenen per què cansar. A més, em sembla que sóc l'únic que es queixa de les fotos que ensenya en Molina abans de dir-nos el temps que farà.

Segur que les imatges que vas fer ahir també ens fascinen.

Bon dia, i bona setmana

Anonymous ha dit...

Hola Quim
Ja que fas referència a Yo-Yo Ma, és un violoncelista "de primera fila" que ha fet enregistraments de música Jazz, de música Country i una col.laboració molt especial amb Ennio Morricone.
Fantàstic!!!

Carme