dissabte, 20 de juny del 2009

Final de la tercera temporada

Diumenge que ve ja serem a l'estiu. Per tant, el que toca és tancar temporada, que el Diumenja'm no és un bloc estival. El tanco en una setmana que es va iniciar amb una preocupant evolució morbosa de la mediocritat, minant i pueril·litzant la música i la glòria artística d'una obra fonamental com el Born To Run, per obra i gràcia de senyors i senyores que s'atreveixen a tot amb la seva rentable i ignorant gosadia.



Però Thomas Quasthoff ens va posar aquest dimecres al Liceu en el nostre lloc, i ens ha retornat al sentiment, i a la bellesa. M'ha fet revifar i torno a creure que no tot està perdut. Afortunadament, tinc l'ànim de prendre una pausa serena, com la del número 12 de la Bella Molinera de Schubert. Una pausa al bloc, i deixem que durant aquests mesos, fins setembre (o no), el moliner incansable, l'aigua, les rodes, el temps i la vida passin i no deixin de caminar




i que podem besar apassionadament com Ell besa la seva harmònica, talment com si fós la seva amant retrobada a soles, però davant d'un públic gronxat pel riu que ningú veu (07:45).

Molt bon estiu!!

6 comentaris:

Ferran ha dit...

Ai Quim, Quimet... això et passa per mirar-te Tele5! Com se t'acut?? Espero que les fades estiuenques et facin oblidar el mal tràngol provocat per aquesta destrucció del Born to run, i que tornis al setembre farcit d'energia i bona música per diumenjar!

Una abraçada.

Sara Maria ha dit...

Molt bon estiu!!!! T'esperarem amb ganes!

helenna ha dit...

No aguanto OT, ni Tele5, però he trobat a faltar el video del Risto folten canya a aquests tontets que han gosat imitar al Boss.

Em sembla que aquest sera un molt molt bon estiu....
Petonets.

Josep Rumbau ha dit...

Que passeu tots un bon estiu. I tu Quim, a veure si aprofites l'estiu i escrius el llibre, home!
Una abraçada per a tots!

nur ha dit...

No sóc gaire seguidora (gens) de l'OT, potser per això no acabo de notar la diferència entre aquest i altres vídeos de l'OT.

D'això... bon estiu, tot i que ja n'haguem recorregut una bona part!

Ferran Porta ha dit...

Què, Quim, a punt per repartir dosis de clàssics entre els teus fidels?

Que ja som a la tardor!!

;)