dimecres, 25 de juliol del 2007

Per la Betty

En el seu gran dia pels seus ulls que parlen






4 comentaris:

Anonymous ha dit...

Toc Toc

Crec que l’ocasió ho requereix, i per tan avui sere bona….i intentaré escriure bé ;). Podria dir moltes coses però ja saps que hi han moments que no hi han paraules.
Dóno les gracies que t’hagis creuat en aquest viatge de la vida, que el tren s’hagi aturat ,que el nostre vagó és creues i tenir l’oportunitat de coneixet, Gràcies per les llargues converses que tenim, per les rialles, per fer-me recordar coses que estaven ben amagades, per el qe aprenc escoltan-te i sobretot per el suport i la paciència de aquest darrers dies tan dificils i complicats per mi.
I despres de tantes gràcies, només quedar dir que ens queda un braç de gitano pendent, entre altres coses….perque saps? Ets bona persona!!

Y ahora me sale mi otro yo… y como no, tras el gran detalle de hacerme ver otra visión de la madame butterfly con este video, ya puedo decir que he salido del estado traumático q me creo la Gallardo (pobre moza, si me hubiera llegado a escuchar…no se salvo ni el apuntador) pero aun así hago constar que seguiré criticando y observando aunque sea una inexperta.

Y respecto al de Norma q de momento me parece increíble, aun así lo dejo de momento en remojo en espera de poder disfrutarla en breve y poder comentar la jugada desde mi humilde visión.

Y q conste en acta q algún día aprenderé…..que lo sepas!! (Y mas con un maestro como tu).

No veas como me he enrollao….si es q no tengo remedio….(Y con acentos!!!Ufff lo q ma costao)

Pos eso nen….q no Cambies y q eres Genial

Petonets , Kisses

La Betyy

quim ha dit...

Toc, toc,

quién es?

soy yo...

qué buscas?

a ti...

Ups!!!!

M'has fet pujar els colors. Moltíssimes gràcies però tot ho he fet per assegurar-me que gravarem el video-clip de Pimpinela :)

M'apunto al braç de gitano perquè tu també ets bona persona i perquè tu i jo ens ho mereixem, què carai. I si aprens amb mi de butterflies, pink panthers i de fer associacions tan legítimes com la periodista d'ulls de peix de Dolce Vita amb la De La Vega, doncs jo aprenc de la teva manera d'encarar el dia a dia, de la teva voluntat de desprendre un positivisme que m'encomana, i d'apreciar les coses importants que semblen tan accessibles però que tot d'un plegat poden desaparèixer. Tota una lliçó que tinc el privilegi d'aprendre.

Estic d'acord amb tu sobre la Gallardo. Possiblement canta molt bé però a mi em va fer l'efecte com si la Pitita Ridruejo fes de Butterfly. M'estimo més veure detalls com el de la Mirella Freni encenent les espelmes. Ah, i espero que la Callas no hi estigui gaire en remull.

Un petó i una gran abraçada

Anonymous ha dit...

La Cedolins és bona però no pensis pas que s'acostarà a la Callas! Ara tindràs el llistó massa alt.
Josep

Ferran ha dit...

Ep!, què ha passat, aquí?!? Jo et feia de vacances "bloqueres" però se m'ha acudit entrar per assegurar-me'n... i aquí et trobo!
Me n'alegro. Ara mateix em poso al dia dels últims posts!