tag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post5088841892323876509..comments2023-10-23T22:01:36.493+02:00Comments on Diumenja'm: Fidediumenjadaquimhttp://www.blogger.com/profile/11618223918128331551noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-7092808119129745652007-08-21T13:18:00.000+02:002007-08-21T13:18:00.000+02:00Creo que nunca una fideua, dio tanto de si….y el t...Creo que nunca una fideua, dio tanto de si….y el tomate!!<br>No es que sea una gran experta en la cocina, pero me resultaba divertido ver como se iba desarrollando el tema, muy buena la apreciación del Franc, ya estaba yo sufriendo… por el tema culinario ;)<br><br> No seria yo sino puntualizara una cosa, en la cual me siento aludida...<br> Discrepo totalmente en el hecho de que el éxito en una velada se puede medir, si se consume o no un cigarro o por la ceniza, como buena fumadora puedo constatar que no es así…y es que el vicio es el vicio independientemente de la compañía ;).<br><br>Pero sobretodo ha sido interesante como un grupo de gente, que se han conocido en este medio que les une la misma afición o pasión, puede llegar ha tener tantos puntos en común y puntos tan dispersos, pero en el que se respira un ambiente distendido y agradable.<br><br>Espero estar en la próxima y tener el placer de conoceros <br><br>Saludos ;)<br><br>(Quim,un mocador?)<br><br>BettyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-65461109791057757552007-08-15T12:28:00.000+02:002007-08-15T12:28:00.000+02:00Ostres, sí. El nombre de comentaris s'ha dispa...Ostres, sí. El nombre de comentaris s'ha disparat. S'ha de reconèixer que la polèmica fideuà i tomàquet ha influit però també crec que el dinar ha tingut molt a veure. I això em fa (em posa?) molt content.quimhttp://www.blogger.com/profile/11618223918128331551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-54216964255666335912007-08-15T12:14:00.000+02:002007-08-15T12:14:00.000+02:00Ostres tu, si que va ser un èxit aquest dinar! 12 ...Ostres tu, si que va ser un èxit aquest dinar! 12 comentaris neng! estàs fent un pic, ves en compte no se't trenqui l'ordinador eh!<br>Jo m'apunto a la "laboralmenjada montsenyera"!<br>La veritat que va estar molt bé!!<br>Gràcies,<br>AnnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-86816538633821933842007-08-15T04:02:00.000+02:002007-08-15T04:02:00.000+02:00Gràcies, quim! És que de cuina tampoc en sé i aque...Gràcies, quim! <br><br>És que de cuina tampoc en sé i aquests programes no me'ls he mirat mai.<br><br>Ja veus, sóc plena de mancances...<br><br>Un petó,<br><br>carmeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-40076623880645035432007-08-14T21:54:00.000+02:002007-08-14T21:54:00.000+02:00carme: si ets tan aficionada als programes televis...carme: si ets tan aficionada als programes televisius de cuina recordaràs segur el programa de l'Elena Santoja que es deia 'Con las manos en la masa'. I el fragment que he reproduït és de la sintonia, feta pel Joaquin Sabina i Vainica Doble (on hi cantava la Santoja).<br><br>Ho pots veure aqui:<br><br>http://www.youtube.com/watch?v=pCxFbGXtQF0quimhttp://www.blogger.com/profile/11618223918128331551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-45394355611528959652007-08-14T16:05:00.000+02:002007-08-14T16:05:00.000+02:00Quim, ja saps que jo d'òpera en sé poc, aquest...Quim, ja saps que jo d'òpera en sé poc, aquest fragment, de quina és? Penjaràs el youtube? :-).<br><br>Ptons,<br><br>carmeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-55651239736946984752007-08-14T16:02:00.000+02:002007-08-14T16:02:00.000+02:00Franc, les reaccions i/o opinions, tot i ser llati...Franc, les reaccions i/o opinions, tot i ser llatines, sempre responen a l'actitud de qui les provoca. Insisteixo, vas estar exquisit o, si t'agrada més, ets tot un senyor! :-). <br><br>Una abraçada,<br><br>carmeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-80089321853094416272007-08-14T12:09:00.000+02:002007-08-14T12:09:00.000+02:00Siempre que llegas a casaaaame pillas en la cosina...Siempre que llegas a casaaaa<br>me pillas en la cosinaaaa<br>embadurnada de harinaaaa<br>con las manos<br>en la masaaaaaa...<br><br>;)quimhttp://www.blogger.com/profile/11618223918128331551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-15227866645526000992007-08-14T11:49:00.000+02:002007-08-14T11:49:00.000+02:00A veure. La/el fideuà, com també alguns arrossos, ...A veure. La/el fideuà, com també alguns arrossos, porta una base o sofregit anomenada ‘marca’ que serveix per suavitzar el plat alhora que potencia el gust del fideu. Els ingredients van al gust del cuiner, però clàssicament consta d’all, ceba, pebrot, i SÍ, TOMÀQUET. El que mai no hauria de fer la marca, penso, és tenyir de color el fideu –en el cas de dissabte un rosa salmó– ni dominar sobre el sabor del brou. És l’opinió d’un ‘cocinillas’ amateur.<br><br>Doc, jo també m’apunto a veure tritons i caçar papallones (amb la màquina de fotos).<br><br>Carme, no havíem quedat que els llatins som bruscs de boca i maneres? M’has fet envermellir encara més que els fideus. Agraït.francnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-13182414126776637892007-08-14T00:53:00.000+02:002007-08-14T00:53:00.000+02:00nur: una altra cosa que potser hauria d'haver ...nur: una altra cosa que potser hauria d'haver posat en el llistat de coses que vam saber: la fideuà porta tomàquet (jo tampoc ho sabia). En realitat el Martínez i el Pòsit són el mateix però vaja, apuntada està la proposta.<br><br>carme: m'alegro que t'hagi agradat la crònica.<br><br>josep: ostres, em sento molt honorat per aquest títol 'poeta de la xarxa'. Gràcies, gràcies. Per cert, està molt bé la proposta de la 'laboralmenjada montsenyera'. Si ens podem organitzar per anar-hi un dia de cada dia seria molt interessant.quimhttp://www.blogger.com/profile/11618223918128331551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-24340012155932753002007-08-13T23:36:00.000+02:002007-08-13T23:36:00.000+02:00Realment jo no hagués pogut explicar-ho millor. És...Realment jo no hagués pogut explicar-ho millor. És que ets el poeta de la Xarxa!<br>La següent diumenjada però, proposo que la fem a dalt del Montseny i anirà precedida d'una passejada entre arbres centenaris i rierols amb tritons. I per poc que es pugui ho hauríem de fer un dia de cada dia i no en cap de setmana que tot està a ple de gent. La podríem titular: "laboralmenjada montsenyera"<br>JosepJosep Rumbauhttp://www.blogger.com/profile/15483389917481132260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-1247220647067876402007-08-13T19:42:00.000+02:002007-08-13T19:42:00.000+02:00Molt bona crònica, quim. I, certament, el Franc, e...Molt bona crònica, quim. I, certament, el Franc, exquisit.<br><br>Ptons,<br><br>carmeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-36438159861086956872007-08-13T10:05:00.000+02:002007-08-13T10:05:00.000+02:00Me n'alegro molt que ho passéssiu bé. Ja se us...Me n'alegro molt que ho passéssiu bé. Ja se us veu contentets a la foto, ja :)<br><br>Coi, la fideuà (prohibida!) porta tomàquet? No ho hauria dit mai!<br><br>I la propera quedada hauries de convidar al Pòsit, que hi tens la mà trencada i segur que allà no fa fred ni calor (zero graus):Pnurhttp://elmsn.bloc.catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-21600441355407347242007-08-12T18:22:00.000+02:002007-08-12T18:22:00.000+02:00Ei Franc,M'agrada això de 'bloc extravagan...Ei Franc,<br><br>M'agrada això de 'bloc extravagant'. Lo de l'aire condicionat anava ben bé per zones, que en la part baixa del menjador estava a tope i potser ara estaríem tots estornudant o tossint :)quimhttp://www.blogger.com/profile/11618223918128331551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7751834610771685207.post-77991742163394370882007-08-12T16:29:00.000+02:002007-08-12T16:29:00.000+02:00Llegint els comentaris ja m’olorava la gran qualit...Llegint els comentaris ja m’olorava la gran qualitat humana d’aquest personal. Tots molt peculiars, també, perquè sinó no s’entén com s’hagin enganxat a un blog tan extravagant. <br>La fideuà bona, però potser amb massa tomàquet (i poc aire condicionat).francnoreply@blogger.com